Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Καταγγελία Λαϊκής Συνέλευσης Καισαριανής


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 27/6

Η Λαϊκή Συνέλευση Καισαριανής αποφάσισε στις 24/6 να παρέμβει στην εκδήλωση που οργάνωνε ο Μικρασιατικός Σύλλογος και να ζητήσει να ανακοινωθεί από το μικρόφωνο κάλεσμα για την επόμενη Λαϊκή Συνέλευση στις 27/6 στην πλατεία, για να πετύχει η πανεργατική απεργία και με τη μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις να μην ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος.
Όταν πήγαμε στο χώρο της εκδήλωσης στο Σκοπευτήριο, ζητήσαμε να μας δοθεί η δυνατότητα να καλέσουμε τους παρευρισκόμενους στη Λαϊκή Συνέλευση στις 27/6. Τα μέλη του ΔΣ της παράταξης του Α.Καμπάκα, ο Γιώργος Κατημερτζής από τη Λαϊκή Συσπείρωση και τα μέλη του ΔΣ του Μικρασιατικού μας απαγόρευσαν να ανακοινώσουμε την κινητοποίηση από το μικρόφωνο της εκδήλωσης.
Δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αλλά θέλησαν να μας διώξουν από το δημόσιο χώρο με «αλυσίδα περιφρούρησης» που αποτελούσαν 3 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Καμπάκα: Λυκούδης Αλεβίζος, αντιδήμαρχος, Λαψάτης Στυλιανός, δημοτικός σύμβουλος, Παπαλάκης Κωνσταντίνος, δημοτικός σύμβουλος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και παλιό δήμαρχο της πόλης Γιώργο Κατημερτζή(!).
Με προπηλακισμούς, σπρωξίματα και απειλές για ξυλοδαρμό αυτοί οι 3 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του ΠΑΣΟΚ συνεπικουρούμενοι από κυρίες που πέταγαν νερά προσπάθησαν να μην ακουστεί η οργή του λαού…
Η Λαϊκή Συνέλευση Καισαριανής καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς στον λαό της Καισαριανής.

Ό,τι και να κάνουν το ποτάμι πίσω δεν γυρνά, η οργή του λαού δε θα σταματήσει…
Οργή λαού –Εξέγερση παντού
Κανείς στη δουλειά – όλοι στον αγώνα
Δεν δουλεύουμε – δεν καταναλώνουμε
Όλοι στην παλλαϊκή-πανεργατική κινητοποίηση 28 και 29/6.
Να μην περάσει το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου